Opstart af virksomhed og udarbejdelse af årsregnskab​

Har du brug for hjælp med opstart af virksomhed? Hos Revisor Complet Revision Registreret Revisionsanpartsselskab tilbyder vi skatterådgivning, hjælp med bogføring og udarbejdelse af årsregnskab. Vi hjælper også med opstart af virksomhed, så du kommer godt i gang. Vi lave revisoropgaver for kunder i blandt andet Lyngby, Bagsværd og Gentofte.

Vi har stor erfaring med opstart af virksomhed

Du har ideen, kompetencerne og den rette baggrundsviden til at begynde som selvstændig. Eller måske er du allerede selvstændig, men vil starte et nyt selskab. Men du har måske ikke interesse, viden eller tid til at tænke på skat, moms og alt regnskabsarbejdet.

Vi har stor erfaring med rådgivning i forbindelse med opstart af virksomhed. Vi kan tilbyde vejledning i forhold til skat og regnskab, ligesom vi også kan lave dele af eller hele regnskaber. Det kan også være ​alt fra budgetplanlægning til ​lønbehandling samt selve årsregnskabet. 

Enhver opstart af virksomhed medfører en risiko, men vi kan give dig en større tryghed. Vi kan revidere og underskrive dit regnskab. Dermed sikrer vi, at dit årsregnskab er korrekt, således du undgår potentielle skattesmæk eller alvorlige skattesager.

Kontakt os for at høre mere om revision

Vi ser frem til af høre fra dig og fortælle, hvordan vi kan hjælpe dig godt i gang med opstart af virksomhed. Vi tager gerne en drøftelse om dine ønsker og behov. Samtidig kan vi fortælle, hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Du kan ringe til os på telefon: 39 68 05 91 for at høre nærmere, eller du kan skrive til e-mail: info@complet-revision.dk. ​Vi ser frem til at høre fra dig.​

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din revisor informerer

Læs seneste udgave af Din revisor informerer her

Årsregnskabet - hvad skal du vælge?

​Læs mere her>>

Momsregler for gavekort strammes

​Læs mere her>>

Har du styr på jeres IT-sikkerhed?

​Læs mere her>>

Firmainfo

Complet Revision ApS

Kulsviervej 150, 1

2800 Kgs Lyngby

Tlf.: 39 68 05 91