Bogføring til virksomheder

Hos Complet Revision foretager vi professionel bogføring for vores kunder i Lyngby, Bagsværd og Gentofte. Bogføring handler om at registrere en virksomheds bilag og fakturaer i et bogføringssystem, så der er styr på regnskabet. Danske virksomheder er lovpligtige til at holde bogføring af deres økonomi.

Vores fagligt dygtige revisorer hos Complet Revision varetager bogføringen for virksomheder, der vil slippe for besværet og sikre sig, at bogføringen befinder sig inden for lovens rammer. Vi yder kyndig bogføring, så du kan være tryg ved, at der er styr på regnskabet i din virksomhed.

Sikkerhed for virksomhedens bogføring

Vores kompetente revisor udfører professionel revision af regnskabsmaterialet i din virksomhed. Med revision reviderer og kvalitetssikrer vi jeres virksomhedsøkonomi, så regnskabet altid befinder sig inden for lovens rammer.

I et ungt revisorteam med flere års erfaring inden for revision er du sikret en omfattende faglig ekspertise, der garanterer kyndig og omhyggelig rådgivning hos din lokale revisor i Complet Revision.​

​​​Vores professionelle revisorer i Complet Revision er eksperter med flere års erfaring i bogføring, og vi kan både vejlede og udarbejde blandt andet budgetter og regnskaber for din virksomhed.

​​Når du overlader bogføringsarbejdet til os, garanteres du, at bogføringen er i orden. Det er af stor betydning for din virksomheds drift, at bogføringen er udførlig og korrekt, idet den er dokumentation på firmaets aktiviteter.

Er der uorden i din virksomheds bogføring på den måde, at den ikke dokumenterer virksomhedens aktiviteter retvisende, kan det få konsekvenser i årsregnskabet, og være en hindring i forhold til at optage lån i banken.

Kontakt os ved eventuelle spørgsmål

Søger du hjælp til bogføring af din virksomheds aktiviteter, kan du kontakte os på telefon 39 68 05 91 eller sende en e-mail til info@complet-revision.dk.​

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din revisor informerer

Læs seneste udgave af Din revisor informerer her

Årsregnskabet - hvad skal du vælge?

​Læs mere her>>

Momsregler for gavekort strammes

​Læs mere her>>

Har du styr på jeres IT-sikkerhed?

​Læs mere her>>

Firmainfo

Complet Revision ApS

Kulsviervej 150, 1

2800 Kgs Lyngby

Tlf.: 39 68 05 91