​VIRKSOMHEDSPROFIL

Complet Revision Registreret Revisionsanpartsselskab blev stiftet i november 2006. I januar 2007 overtog Complet Revision KTB-Revision.

​Partnerne Glennie Holm Christensen og Methe Nymann havde forinden arbejdet for KTB-Revision. Begge partnere startede i revisionsbranchen i begyndelsen af 1990’erne.

Ungt revisorteam

Vi er et ungt revisorteam med flere års erfaring i bogføring, regnskabsudarbejdelse, revision, skatteberegninger, budgetter, lønbehandling og anden økonomisk rådgivning.

Vi har en bred kundekreds som heriblandt tæller detailforretninger, håndværksvirksomheder, læger, internetbutikker, produktionsvirksomheder, servicevirksomheder og IT-virksomheder.

IT-redskaber

Vi arbejder med gode IT-redskaber, der sammenholdt med kravet om kvalitetssikring, herunder bl.a. tvungen efteruddannelse, sikrer, at vi hele tiden er ajour med nye regnskabs- og revisionsstandarder samt den lovgivning vores kunder er underlagt.

Vi høster meget ros fra vores kunder for vores engagement i hver enkelt sag/kunde. Hos os handler det om helheden og vi bestræber os på at levere en hurtig, effektivt og god service.

I september 2008 indgik Complet Revision i kontorfællesskab med Vejledal Revision v/ Kurt Fog Pedersen.

I november 2012 indgik Complet Revision kontorfællesskab med Pryds Revision.​

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din revisor informerer

Læs seneste udgave af Din revisor informerer her

Årsregnskabet - hvad skal du vælge?

​Læs mere her>>

Momsregler for gavekort strammes

​Læs mere her>>

Har du styr på jeres IT-sikkerhed?

​Læs mere her>>

Firmainfo

Complet Revision ApS

Kulsviervej 150, 1

2800 Kgs Lyngby

Tlf.: 39 68 05 91